2013.03.17. 12:00
Próbálkozások a konyhában #6
A „vasárnap délben zsírban úszik az egész Kárpát-medence” fogalmat kicsit kijjebb toltam északra. A hagyományos vasárnapi menü kivételesen a hét egy másik napján készült el, de annak ellenére is remek lett, hogy a húsleveset a Maggi igyekezett pótolni.
Tyúkhúsleves, rántott hús párolt rizzsel és Vecsési (!) savanyúval.
A kicsiny szoba hamar megtelt az olajszaggal, hosszas szellőztetés után sikerült csak megszabadulni tőle - de megérte.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.