kbodog 2013.01.22. 21:40

Mobil

Igen praktikus tud lenni egy helyi SIM-kártya, mivel a roaming hívások ára hajmeresztő, és hamar az őrületbe kergetné az otthonlévőket (persze, ehhez kell egy független telefon is). Sokat nem kellett gondolkodni, hogy melyik társasághoz menjek, ugyanis a Comviq (egy jó irányzott marketingfogással) már bele is csempészett egy prepaid SIM-et az első papírok közé. Szóval a szám már megvolt, már csak az áraknak kellett utánanézni - meglepő az eredmény!

Az előbb említettem, hogy feltöltőkártyás a SIM. Nos, ez nem teljesen igaz, mivel ugyan feltöltőkártyát kell venni, de az ezáltal biztosított kedvezményes díjakat csak 30 napig lehet igénybe venni, utána kicsit ugranak az összegek. Tehát a díjcsomag-váltás könnyű, ugyanakkor rá vagy kényszerítve a folyamatos feltöltésre.

Az általam választott csomag 70 koronát kóstál, ami körülbelül 2300 Ft. (1 korona most 33,9 forint, ezek után számoljatok ti.) Ezért az összegért ingyen lehet csevegni (aranyos szó, nem?) hálózaton belül, mind szóban, mind írásban. Továbbá 1 korona/perc a hálózaton kívüli hívásért, SMS-ért, illetve szintén ennyi egy SMS külföldre (34 Ft!). Még mobilnet is jár hozzá: havi 1 GB.

És ez az első lehetőség volt, ha nyitnék számlát, akkor gondolom, hogy még kevesebből meg lehetne oldani. Magyarországon hasonló havidíjért 30-40 Ft-os hálón belüli percdíjakat, és 50 MB netet kapsz. Na most mondja,valaki, hogy nem irreálisan magasak nálunk a percdíjak. (És a benzinárak, de arról majd később.)

A bejegyzés trackback címe:

https://szoke-kek-szemu.blog.hu/api/trackback/id/tr515036605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása