kbodog 2013.05.23. 18:58

Zajvédelem

A harmadik tantárgyam talán kevésbé izgalmas, de mindenesetre írok róla néhány sort: Introduction to Noise Control névre hallgat, és szintén self-study jelleggel fut. A tárgy teljesítése nem különösen nehéz feladat, csupán néhány pdf-en kellett átrágnom magamat. Egy könyv 4 fejezetét kaptam meg a tanártól, aki rögtön mondta is, hogy ebből csak kettő lesz visszakérdezve, a másik kettő csak amolyan érdekesség, háttér-információ. A vizsga egyszerű, annyiból állt az egész, hogy közösen végiglapoztuk a fejezeteket, rákérdezett dolgokra, de inkább ilyen mögöttes tartalomra (miért így, miért nem úgy; mi a fizikai jelentése ennek vagy annak, stb.), nem kellett differenciálegyenleteket megoldanom. Mindössze 20 perc volt az egész.

noise.PNGKinek és miért ajánlom? Nos mint említettem, nem kifejezetten érdekfeszítő a téma. Legkönnyebben azok végezhetik el, akik hallgattak már hasonló tárgyat (például a Közlekkaron az Irányító és kommunikációs rendszerek III.-at). 3 kredit és elég vele 2-3 napot foglalkozni.

Tárgy neve: Introduction to Noise Control
Kredit: 3
Követelmény: szóbeli vizsga
Értékelés: P, F (Pass, Fail)
Weboldal: link

A bejegyzés trackback címe:

https://szoke-kek-szemu.blog.hu/api/trackback/id/tr605314305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása