Az a jó abban, hogy ha az ember magára főz, hogy azt ehet azzal, amit szeretne (pontosabban ami a hűtőben akad). Így született meg a zöldborsófőzelék és a barbecue csirke párosítás.

A gyors pácos csirke nyaranta gyakran készül a Balaton környékén, most itt is megpróbáltam: gyors pác a közértből, csirke a mélyhűtőből, és már kész is. A borsófőzelékhez az ihletet pedig a fagyasztóban talált alapanyag szolgáltatta.

Az eredmény:

IMG_0812.JPG

A harmadik cucc pedig a sült hagyma, csak hogy teljes legyen a nyári menü.

A bejegyzés trackback címe:

https://szoke-kek-szemu.blog.hu/api/trackback/id/tr585039582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása